Close

De KMO Strateeg is het geesteskind van Wouter van Tichelen, een doorgewinterde professional met brede ervaring als ondernemer in uiteenlopende gebieden: van distributie en dienstverlening in ICT tot de bouwsector. Hij is een expert in strategische marketing en sales, met veel ervaring in business development en procesoptimalisatie. De Kmo-strateeg beschikt over een performant netwerk van specialisten met complementaire kennis en ervaring – van fiscalisten en copywriters tot ICT-specialisten.

Netwerk – gebundelde krachten

Succesvol ondernemen is géén sinecure. U moet de mechanismen van uw sector en activiteit grondig kennen. Mogelijkheden verkennen en inspelen op behoeften. Onderscheidend zijn en innoveren. Dat vereist een rake strategie en een duidelijke toekomstvisie. Tel daar nog bij dat het ondernemerslandschap in België bijzonder complex is en de wetgeving regelmatig wijzigt. De KMO Strateeg treedt op als uw mentor, biedt broodnodig advies en coacht u waar nodig. Bovendien kunnen wij bogen op een groot netwerk van specialisten (accountants, fiscalisten, verzekeringsexperts, …) met wie u van gedachten kunt wisselen.
Heeft uw bedrijf een duwtje in de rug nodig? Contacteer ons dan nú voor een vrijblijvende kennismaking.

Wouter Van Tichelen

Wouter Van Tichelen

Technofiel met een passie voor online marketing & sales. Mijn stokpaardjes: SEO, SEA, SMO en Analytics – meten is weten. Als business developer help ik bedrijven om strategieën te (her)definiëren, een toekomsttraject uit te stippelen en nieuwe markten te onderzoeken en veroveren.